ETUSIVU ASIAKAS-
TILAISUUDET
RATA-SM TEAM YHTEISTYÖ
KUMPPANIT
KUVAT

Pasi varmisti hopean Ahvenistolla 4.-5.9.2004

Kauden päätöskilpailussa Ahvenistolla Pasi sijoittui ensimmäisessä lähdössä kolmanneksi ja toisessa neljänneksi. Näin Pasi varmisti sarjan kakkostilan ja hopeamitalin RATA-SM-luokassa. Sarjan voiton vei Olli Haapalainen.
Kauden aikana olleiden tekniikkamurheiden jälkeen täytyy olla tyytyväinen hopeamitaliin.
Mikko Ahonkivi ajoi myös hienon kauden ja nappasi Sport 2000-luokan hopeamitalin.
Suuri kiitos yhteistyökumppaneille ja tiimille kaudesta 2004.


Kemora 14.-15.8.

Pasi sijoittui Kemorassa ajetun kauden viidennen osakilpailun molemmissa lähdöissä toiseksi ja on nyt yhteispisteissä kolmantena.


Alastaro 31.7-1.8.

RATA-SM-luokan ensimmäinen lähtö ajettiin lauantaina ja Pasi starttasi kakkosruudusta. Pasi sai hyvän lähdön ja ajoi johdossa pitkään kunnes viimeisillä kierroksilla Olli Haapalainen pääsi jarrutuksessa ohi ja ajoi voittoon. Pasin sijoitus oli toinen.
Sunnuntainakin Pasi ajoi toiseksi ja on tällä hetkellä yhteispisteissä kolmantena.
Sport 2000-luokassa Mikko ajoi molemmissa lähdöissä viidenneksi.Kauden kolmas osakilpailu Jurvassa
19.-20.6.

RATA-SM-luokan aika-ajot olivat todella tiukat, sillä peräti viisi kuljattajaa mahtui 0,9 sekunnin sisään. Pasin aika-ajo sujui hyvin ja hän starttaa sunnuntaina kolmannelta paikalta.
Myös Mikko Ahonkiven aika Sport 2000-luokassa oli kolmanneksi nopein. Näin molemmillaTeamin kuljettajilla on hyvät lähtöasemat sunnuntain kilpailuun.
Sunnuntain ensimmäinen kilpailu sujui ilman ongelmia ja Pasi sijoittui Hondallaan kolmanneksi. Toisessa lähdössä vaihdelaatikosta hävisivät taas vaihteet ja Pasi ajeli yhdellä vaihteella kuitenkin maaliin tullen kuudenneksi.
Mikko ei päässyt ensimmäisessä lähdössä kunnolla liikkeelle kun vetoakseli katkesi mutta toisessa erässä hän ajoi hienosti toiseksi.Kauden toinen osakilpailu Ahvenistolla 29.-30.5.

RATA-SM-luokan aika-ajoissa lauantaina Pasi ajoi kolmanneksi nopeimman ajan mutta sunnuntaina molemmat kilpailulähdöt päätttyivät keskeytykseen. Ensimmäinen erä sujui hyvin kunnes vaihdelaatikko hajosi ja kisa jäi siihen. Toisessa erässä Pasilla oli jo selvä johto mutta vaihteet hävisivät taas ja vauhti hiipui siihen.
Sport 2000-luokassa Mikko Ahonkiven matka päättyi ensimmäisessä lähdössä pienen kolarin seurauksena keskytykseen mutta toisessa startissa Mikko otti jälleen palkintosijan ollen kolmas.Kauden 2004 avauskilpailu Alastarolla 15.-16.5.

Uuden RATA-SM-luokan ensimmäiset aika-ajot ajettiin lauantaina aurinkoisessa mutta koleassa säässä. Pasi ajoi nopeimmalla kierroksella ajan 1.23,132 ja se riitti toiseen ruutuun. Nopein oli Olli Haapalainen.
"Auto toimi hyvin mutta kylmästä ilmasta johtuen renkaat eivät lämmenneet kunnolla" kommentoi Pasi aika-ajosuoritusta.
Sport 2000-luokassa Mikko Ahonkivi oli aika-ajon viides ajalla 1.29,632.
Kun RATA-SM-luokassa on mukana 9 autoa ja samassa lähdössä ajavat myös Sport 2000-luokka ja Touring Saloonit, on sunnuntain startissa radalla yhteensä 20 autoa.
Kauden ensimmäisestä startista tuli hyvä kamppailu, jossa Pasi ja Haapalaisen Olli taistelivat näyttävästi kärkipaikasta. Lopulta Pasi joutui tyytymään niukasti toiseen sijaan. Toinen lähtö oli ensimmäsen toisinto Pasin ottaessa kakkostilan ja Olli ykköspaikan.
Sport 2000-luokassa Mikko Ahonkivi sijoittui molemmissa lähdöissä kolmanneksi. Kokonaisuudessaan hyvä aloitus Team Lähteenmäeltä ja taistelu mestaruuspisteistä jatkuu 29.-30.5. Ahvenistolla.